mandag 23. mai 2011

Ris og ros - og en musearm...

For øyeblikket sliter jeg med "musearm" i den grad at det verker helt opp i ørene. Antakelig på grunn av altfor mye blogging. Derfor tenkte jeg å overlate tastaturet til de leserne jeg måtte ha... 

Jeg satt og så på statistikken over bloggen og da vil jeg i den anledning "offentliggjøre" hvilke innlegg som er mest lest. For de som eventuelt har fulgt meg fra starten av vil det gjerne ikke komme som noen overraskelse at innlegget om Lucca er det som har blitt desidert mest lest. Det har faktisk blitt lest mer enn tre ganger så mye som innleggene som kommer som nummer 2 og 3 på listen. Innlegg nr. 2 er Postkort fra et sted på Amalfikysten og nr. 3 er Hvordan gjenkjenne en italiener? Mellom disse to siste skiller det bare 5 visninger...

Jeg tenker meg at min begeistring for Lucca antakelig gjenspeiles i innlegget og at det derfor tiltrekker seg lesere, men jeg vet jo ikke om det stemmer... Så hvis noen kan komme med innspill blir jeg glad.

Fortell meg gjerne også hva annet dere syns er kjekt å lese om og hva dere eventuelt ikke gidder lese... Jeg lurer jo også litt på hvorfor noen innlegg er mindre populære enn andre; er det tilfeldigheter eller har det bare ikke interesse... eller blir innleggene for lange? Jeg ser jo at innleggene noen ganger blir litt i lengste laget, men foran et tastatur så har jeg liksom vanskeligheter med å begrense meg.... (derav musearmen....)

Så nå håper jeg at noen har såpass medlidenhet med meg at jeg får tilbakemeldinger. Blir det helt tyst så vet jeg ikke hva jeg gjør, kanskje kaster jeg meg ut fra Ponte Vecchio i ren fortvilelse.... (Ingen fare, jeg gjør ikke alvor av truslene, men det kan jo tjene som en liten "utpressing" av leserne...)

Så derfor sier jeg bare - kast dere over tastaturet og la meg få vite hva dere syns. Og så kan min stakkars arm få den nødvendige hvile borte fra tastaturet som jeg snart har slitt ut.

Ciao fra "det største bakvendtlandet i verden - Italia"


10 kommentarer:

demie sa...

Du kan så mye om Hellas! Jeg blir så glad! Hva gjør du i Italia? .... ikke at jeg anbefaler Hellas som bodsted akkurat nå : ( veldig glad jeg har "møtt" deg : )

demie sa...

Når det gjelder blogging og popularitet av innleggene det er nok et mysterium for oss alle... Jeg hadde også lange innlegge til å begynne med. Men siden jeg bestemte meg for å ha en hverdags blogg ble de mindre og mindre... jobb, hus, barn og alt for mange blogg å lese...
men mens jeg leste innlegget ditt tenkte jeg på ...
"jeg har gjort dette brevet lengre enn vanlig, fordi jeg ikke hadde tid til å skrive det kortere" ( B. Pascal) greetings from the north : )

A Foreigner in Italy sa...

Jeg er en grekofil som har havnet i Italia... Laaaang historie. Men studerte italiensk fordi man ikke kan studere nygresk i Norge (har imidlertid studert nygresk 3 mnd ved det norske instituttet i Athen) - utveksling til Firenze - traff italiensk mann og plutselig så bor jeg altså her.... Har ikke jobb fordi Italia er omtrent som Hellas i øyeblikket så dermed havnet jeg i bloggverdenen og der fant jeg deg. Veldig kjekt! Ellers har du rett i utsagnet til B.Pascal. Det er akkurat sånn jeg har det....

Vesle Serena sa...

Ciao!!! ci scambiamo di posto? :)

A Foreigner in Italy sa...

Ciao e grazie per una proposta assai generosa, ma penso proprio di no... ;-) Sto benissimo qui, anche se mi lamento un pò qualche volta...

Lise B sa...

Jeg tror at innlegget ditt om Lucca er så populært fordi det er søkbart. Man søker Lucca, og vips så er man inne må din blogg,kan jeg tenke meg. Jeg har enkelte innlegg med overskrift fra sanger, for eksempel Fredagen er en frivillig dag. Den er mye besøkt fra Google.

Lucca er forøvrig en fantastisk by, vi har vært der flere ganger. Bodde like utenfor i et nedlagt kloster en gang. Og så har vi passet på å stikke innom senere når vi har vært i området.

OG når det gjelder Ponte Vecchio: Vi bodde en gang i et fantastisk, gammelt hotell like ved Ponte Vecchio i Firenze. Men hadde med oss en lei 14-åring. Så der har vi noe å ta igjen

Og ellers gjelder det vel for mange av oss, at skal vi holde ut en veldig lang tekst, da må den være medrivende da!

A Foreigner in Italy sa...

Ja, du har nok rett i alt du sier... Særlig det om lange tekster. Men så har vi jo problemet for oss bloggere med å begrense oss da... Det er ikke lett. Det blir som demie sier her over: jeg har gjort dette brevet lengre enn vanlig for jeg hadde ikke tid til å skrive det kortere.

Ida D. sa...

Hei.
Etter å ha kommet over bloggen din er jeg inn på flere ganger i uken. Er selv sammen med en italiener, men vi valgt av en eller annen merkelig grunn å bosette oss i Norge. (Kan ikke forstå hvorfor når jeg leser bloggen din, hihi)

Jeg liker lange innlegg, det er jo ikke en typisk "rosa-blogg med outfits bilder", men nyttig og unyttig informasjon om Italia. Kjempe herlig.

Helen sa...

Ja, du det er litt mysterium hva som "slår an å lese" og ikke...er også min erfaring, ikke at jeg akkurat har så mange følgere, men ser fra teller'n min at maaaange leser bloggen min, men ikke legger igjen kommentarer....

Det som leses mest er reiseinnlegg, hadde fra en tyskland-bil-tur og det ble lest av over 500 stk.... derimot når jeg skriver innlegg om hagen min, f.eks. i italia, ikke like populært.

Tror folk liker å lese om andre land, andre byer, annen mat, rett og slett alt som er anerledes enn Norge.

Hvis det kan være tips til deg! Du bor i Italia og har MASSE å velge fra.

Tror også folk liker å se bilder, av f.eks. typiske italienske motiver, bygninger, kirker, folk, typiske stenhus osv osv...

Lykke til !

A Foreigner in Italy sa...

Hei, og takk for tipsene. Akkurat det med bilder med italienske motiver er nok sikkert veldig riktig. Skal prøve å få gjort litt mer av det etterhvert. Har vært litt "bundet" pga at vi fikk valp i huset omtrent samtidig som jeg begynte å blogge og å gå på tur med en stoooor liten valp og fotoapparat er ikke enkelt. ;-) Er veldig sen med svar her, men det kommer selvsagt av at jeg har vært i Norge i begravelse med alt det fører med seg. God helg til alle som leser dette!

Legg inn en kommentar